Staňte se našimi fanoušky na:

Metudova drůbeží jatýrka

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra omyjeme, obalíme v mouce. Uzený špek (nebo anglickou slaninu) nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. Vyjmeme děrovanou naběračkou a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme játra, která po obou stranách opečeme, zastříkáme sojovou omáčku, posypeme kořením, prolisovaným česnekem (já dávám celou 1 paličku) a podlijeme teplou vodou. Přidáme kečup (stačí nám 1 malá lahvička), dle chuti osolíme a opepříme a dusíme do měkka. Podáváme s kynutým knedlíkem, rýží nebo bramborem. Ozdobíme vyškvařeným špekem, který jsme odložili stranou a také můžeme dozdobit zeleninou dle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
VER98 |30. dubna 2013
to vypadá dobře Odpovědět
pajunc |30. dubna 2013
super, dělám podobně :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!