Staňte se našimi fanoušky na:

Melounové gazpacho

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata nakrájíme na čtvrtky a spolu s česnekem a bazalkou krátce orestujeme. 2) Dýni, okurku a meloun nakrájíme na kostičky a přidáme k rajčatům. Dále přidáme ocet, olej, hořčici a cukr. 3) Necháme 10 minut odpočívat, poté rozmixujeme. Vychladíme. 4) Krevety hodíme na minutu do vroucí vody, poté zchladíme. 5) Gazpacho podáváme ozdobené krevetkami a lístky čerstvé bazalky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
asona |26. června 2015
To se asi někdo mstí ;) Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Nechápu, proč tu někdo dal na fotku a komentář autorky mínusko - fotka je pěkná,tip taky super. Odpovědět
sonizna |12. srpna 2014
Místo krevet můžeme použít i parmskou šunku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!