Staňte se našimi fanoušky na:

Medvědí tlapa - delikatesa pro mlsné chlapy

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si bramboráky, buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat. Bramboráky děláme co největší, já je dělám na titanové pánvi a dělám je i vyšší, aby byly skutečně přílohou. Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi. Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme. Na takto připravenou kapsu dáme ještě smetanu. Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl Bramboráky můžete udělat i z cukety, pak ale musíte přidat mouku, protože cuketa má více vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |3. března 2013
Případně přidané foto není moje. Nemám možnost fotit. Odpovědět
takaya |27. února 2013
Mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!