Staňte se našimi fanoušky na:

Medailonky na pomerančích a zázvoru

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na medailonky asi 2cm silné, lehce naklepeme, osolíme a opepříme a pak je na rozpáleném oleji z obou stran rychle opečeme. Přidáme zázvor, podlijeme vývarem a dusíme asi 5 minut. Z 1/2 pomeranče nastrouháme kůru a oloupaný rozdělíme na dílky. Pórek nakrájíme na tenká kolečka, ke změklému masu přidáme nastrouhanou kůru, kousky pomeranče, pórek a ještě 5 minut podusíme. Pak zahustíme solamylem rozmíchaným ve 2 lžících vody a krátce prohřejeme. Nakonec můžeme podle chuti opepřit. Hotové maso rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a ozdobíme čerstvými bylinkami. Vhodná příloha jsou brambory vařené, pečené ap.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
lákavé, určitě vyzkouším, 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!