Staňte se našimi fanoušky na:

Masový nákyp

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso promícháme se žemlí navlhčenou smetanou, žloutky, solí a pepře a dobře našleháme se studeným vývarem. Přidáme nadrobno nakrájenou petrželku a tuhý sníh z bílků. Masovou směs rozložíme do zapékací mísy vymazané tukem a upečeme v předehřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
tamata |13. května 2013
vyzkouším, zajímavý recept :) Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
to může být dobrota Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
slavuska |7. května 2013
dobrota Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
luciedostal |7. května 2013
zkusím Odpovědět
martina.molerova |7. května 2013
a to se jí zastudena??nebo je to podobné sekane?? Odpovědět
Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!