Staňte se našimi fanoušky na:

Masová minutka pikantní

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky hovězího masa (může být i vepřová kotleta) nařízneme, lehce naklepeme tendelizerem a potřeme pastou, která se skládá ze 3 stroužků prolisovaného česneku, lžičky citronové šťávy, 2 lžiček koření zvaného garam masála a soli. Maso necháme aspoň hodinku odležet v lednici (já nechávám i přes noc), Plátky rychle osmahneme na pánvi, trochu podlijeme zeleninovým bujonem a dusíme doměkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šanela |19. června 2013
s tou zeleninkou to vypadá fantasticky, hned bych si dala Odpovědět
lucy3 |19. června 2013
udělám Odpovědět
jobovab |19. června 2013
bude dobré Odpovědět
PetulkaH |18. června 2013
zajímavý Odpovědět
daramacho |18. června 2013
vypadá dobře Odpovědět
Šuldeska |18. června 2013
Také jsem ho dlouho sháněla, dá se koupit v Tescu nebo Glogusu a to i v pasážním prodeji, eventuálně na stánkách na farmářských trzích. Odpovědět
Yvajs |18. června 2013
koření používám je super Odpovědět
Lenny |18. června 2013
to koření neznám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!