Staňte se našimi fanoušky na:

Maso v hořčici

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepat, dát do misky, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes noc naložené. Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se to nechá dopéct. Množství surovin se řídí počtem porcí a chutí strávníků.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |3. března 2013
Přidané foto není moje, nemám možnost fotit. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!