Staňte se našimi fanoušky na:

Marinované jehněčí jehly

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravte marinádu: Smíchejte česnek, cibuli, víno, šťávu z citrónu, sójovou omáčku, cukr, pepř a zázvor. Kýtu odblaňte, nakrájejte přes vlákna na plátky a pak na špalíčky. Maso vložte do mísy, zalijte marinádou a nechte alespoň 3 hodiny odležet. Pak maso sceďte, osušte a pokapejte olejem. Na grilovaní jehly střídavě navlékněte cibuli, jehněčí, žampióny a papriku. Špízy zakapejte olejem a asi 10 minut grilujte nebo pečte v předehřáté troubě – často otáčejte. Zbylou marinádu nechte přejít varem, hotové špízy na talířích zalijte a podávejte s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!