Staňte se našimi fanoušky na:

Losos se šafránem

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu upravíme na filé, dáme do vařící vody a necháme krátce projít varem. Do oloupané cibule napícháme hřebíčky, dáme k rybě a přidáme ocet, bobkový list a na mírném ohni vaříme 8 minut. Rybu vyndáme a dáme na teplé místo. Z oleje, másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme smetanou a za stálého míchání přivedeme k varu. Vyšleháme žloutky, osolíme, přidáme šafrán a podle potřeby zředíme vývarem, krátce povaříme a dochutíme citronovou šťávou. Na talíři ještě ozdobíme plátky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!