Staňte se našimi fanoušky na:

Losos s mandlemi

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Troubu předehřejte na 190°C, horkovzdušnou na 170°C. Rybu nakrájejte na 4 porce, ze všech stran osolte a opepřete. Zapékací formu, do které se vejdou všechna filátka vedle sebe, důkladně vymastěte máslem. Zbylým máslem potřete kousky ryby. V misce promíchejte mandle, nasekanou petrželku a nastrouhaný sýr. Směs na filátka pečlivě přitiskněte.
  2. Zapékací formu vložte do trouby a pečte rybu zhruba 15-20 minut, aby byla krusta na povrchu krásně zlatavá a správně křupavá. Jídlo podávejte nejlépe s vařenými bramborami a zeleným salátem, případně s dušenou zeleninou, například brokolicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |16. května 2013
Moje oblíbené jídlo - OK. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!