Staňte se našimi fanoušky na:

Lívanečky z květu bezu

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Květy oklepeme. Vejce, mouku prdopeč a mléko vypracujeme na lívancové těsto. Květy v těstě důkladně namáčíme a smažíme v rozehřátém oleji. Jakmile začnou být lívance smažené, ostříháme stopky, otočíme, aby se opekly i z druhé strany. Ještě teplé posypeme moučkovm cukrem smíchaným s mandlemi. Ozdobíme čerstvým ovocem, kdo má rád přidá šlehašku. Dají se jíst i studené, ale už nejsou křupavé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

svatava.adamova |28. června 2013
vyzkouším,vypadají luxusně Odpovědět
macik |26. června 2013
zkusím Odpovědět
tepito |26. června 2013
mňam Odpovědět
Lucinka |24. června 2013
Určitě vyzkouším :) Odpovědět
PetulkaH |23. června 2013
budu muset vyzkoušet Odpovědět
vera.sucha.50 |23. června 2013
zajímavé Odpovědět
junkie09 |22. června 2013
mňam Odpovědět
jobovab |22. června 2013
dobré Odpovědět
Jean|1. července 2013
mňamka Odpovědět
sabuska.rozlivkova|22. června 2013
Super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!