Staňte se našimi fanoušky na:

Lívanečky z acidofilního mléka

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky rozmícháme s cukrem, přidáme acidofilní mléko a polohrubou mouku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ze 4 bílků a špetky soli. Na rozehřátém oleji usmažíme lívanečky. Hotové podáváme s čerstvým ovocem smíchaným s cukrem, zdobíme vyšlehanou smetanou, jogurtem, marmeládou, skořicovým cukrem nebo dalšími náplněmi podle vlastní chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
MsGracia |7. ledna 2014
1**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!