Staňte se našimi fanoušky na:

Lišák na oleji

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lišáky pečlivě očistíme,jen krátce opereme,větší plodnice pokrájíme na silnější plátky,malé necháme celé.Na teflonové pánvi s olejem je prudce opékáme po obou stranách,osolíme a opepříme.Podáváme s pečivem nebo bramborem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!