Staňte se našimi fanoušky na:

Letní salát z rýže a hub

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • koření podle chuti
  • petrželka
  • 1 lžička oleje
  • 1 lžička hořčice
  • 250 g vařených hub
  • 250 g rýže
  • 250 ml zakysané smetany
  • 250 ml majonézy
  • 3-4 vejce (natvrdo)
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku

Pracovní postup:

Rýži uvařte s olejem a nechte vychladnout. Přidejte vejce nasekaná najemno, pokrájenou cibuli, utřený česnek, vařené houby (větší plodnice pokrájejte, menší nechte vcelku), sůl a koření. Zvlášť v misce smíchejte majolku se smetanou a hořčicí. Směsí zalijte salát a můžete posypat petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!