Staňte se našimi fanoušky na:

Letní frittata

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli nakrájíme velice najemno, česnek nasekáme také na drobno. 2) Brambory oloupeme a nastrouháme. 3) Cibuli opékáme asi 10 min na středním plameni na oleji, poté přidáme na minutu až dvě česnek a poté brambory, ze kterých jsme vymačkali šťávu. Opékáme asi 8 minut. 4) Vejce lehce našleháme, osolíme, opepříme, přidáme hrášek a petrželku a celou směs nalijeme na pánev k bramborám. Pečeme asi jednu minutu, poté dáme zapéct do trouby na 200 °C asi 10 minut. 5) Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
sonizna |12. června 2014
I když to vypadá jakože nic moc, můžu jen doporučit. Je to pro 4 osoby, takže levné. Kdo chce maso, může přidat na kostičky nakrájenou šunku či slaninu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!