Staňte se našimi fanoušky na:

Lečo na zimní období

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme osmahnout na oleji, přidáme očištěné, nakrájené papriky a necháme asi 5 až 8 minut podusit. Potom přidáme nakrájená rajčata, která jsme předtím spařili a sloupli. Dusíme opět 5 až 8 minut. Do toho množství nakonec ještě přidáme 3 lžíce tuku (oleje) Ještě teplé dáváme do sklenic a uzavřeme víčky. Sklenice sterilujeme asi 15 minut při těplotě 80°C. Pak jenom osolíme a okořeníme až budeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |13. června 2013
dobré Odpovědět
Šuldeska |13. června 2013
Lečo mám ráda čerstvě uvařené. Recept OK. Odpovědět
Pavluška |5. dubna 2013
To a ano ale lépe je sníst to hned čerstvé Odpovědět
Vladenka |5. dubna 2013
potom v zimě je to rychlovka ze spíže Odpovědět
jana.remkova.7 |5. dubna 2013
Už se těším na léto, až si takové salátky udělám z čerstvých, na zahradě vypěstovaných surovin:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!