Staňte se našimi fanoušky na:

Latté Machiato a řecké pečivo

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

LATTÉ Za stálého šlehání ohříváme mléko, dokud nezačne pěnit. Do vysoké sklenice nalijeme do 2 třetin mléko, přilijeme 1 třetinu kávy a doplníme pěnou, podle chuti přidáme hnědý kostkový cukr. PEČIVO Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a zašleháme žloutek. Přilijeme koňak, vmícháme mouku s práškem, vanilkový cukr a mleté oříšky. Těsto necháme 10 minut odpočinout a pak z něj děláme malé válečky, které mírně zploštíme. Do každého zapíchneme 1 hřebíček. Sušenky přendáme na plech s pečícím papírem a upečeme dorůžova při 180°C. Ještě teplé obalíme v cukru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!