Staňte se našimi fanoušky na:

Langoše 2

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku nasypeme do mísy, přidáme trochu vlažného mléka a cukr, rozdrobíme droždí a necháme vzejít kvásek. Přidáme zbylé mléko, olej, sůl, kmín a zpracujeme v těsto. Necháme vykynout, pak rozdělíme na asi 20 bochánků, které ještě necháme kynout. Po vykynutí bochánek roztáhneme na placku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Na potření si utřeme česnek se solí, naředíme trochou vody a hotové langoše jím potíráme. Ještě postříkáme kečupem a posypeme nastrouhaným sýrem. Nebo zkusíme sladkou variantu, kdy langoše potíráme naředěným medem nabo mažeme marmeládou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji domácí langoše 1+++ Odpovědět
Proxi |15. února 2014
Dobré :-) Odpovědět
piskotka |13. července 2013
oprava - mňamka Odpovědět
piskotka |13. července 2013
mnaka Odpovědět
Hospodyňka |10. května 2013
vyzkouším:) Odpovědět
iva.hlouskova |15. ledna 2013
dělám z jiného těsta vyzkouším Odpovědět
pavlinf |15. ledna 2013
mňam Odpovědět
Jitka 5|11. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!