Staňte se našimi fanoušky na:

Kyselo z Krkonoš

Autor receptu: michka (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Houby namočíme aspoň na 2 hodiny do studené vody. Kvásek rozpustíme v troše vody. Houby slijeme, vložíme do většího hrnce, zalijeme čerstvou vodou a se solí a kmínem uvaříme téměř doměkka. Vlijeme kvásek a vaříme ještě asi 15 minut. Mezitím oloupeme cibuli, pokrájíme na kolečka a na polovině rozpuštěného másla orestujeme dozlatova. Na zbytku másla osmažíme vejce. Cibulku, smažená vejce a sekanou petrželku vmícháme do polévky a odstavíme. Podáváme s oloupanými bramborami vařenými ve slupce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |12. řijna 2014
ukládám Odpovědět
Alpenrose |19. července 2014
***** Odpovědět
martinnatr |3. června 2013
nikdy jsem to nejedla Odpovědět
miuka |1. června 2013
hned jsem na ní dostala chuť. asi jí už konečně budu taky muset zkusit uvařit... Odpovědět
Monina |1. června 2013
vůně hor, mňam Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!