Staňte se našimi fanoušky na:

Kysané zelí s uzenými kotletami

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Hrnec vymažeme sádlem, narovnáme do něho asi dvoucentimetrovou vrstvu zelí, na ně naskládáme kotlety, pak znovu zelí a znovu kotlety, navrch zelí, na které nalijeme lžíci rozpuštěného sádla a poskládáme tenké plátky slaniny. Zalijeme litrem vody, přiklopíme a vaříme velice zvolna doměkka. Podle potřeby doléváme vodou, ale nakonec se musí tekutina takřka všechna vyvařit. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!