Staňte se našimi fanoušky na:

Kysané zelí po srbsku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso, slaninu, uzené maso a klobásu nakrájíme na kousky, rovněž nožičku a ouško přesekneme podélně napůl. Cibuli a nať nakrájíme nadrobno. Vymažeme kastrol sádlem a urovnáme do něho střídavě vrstvu zelí, vrstvu cibule a natě, pak vrstvu masa se slaninou a klobásou. Osolíme, opepříme a opaprikujeme. Skončíme kysaným zelím. Zalijeme vodou, aby vše bylo přikryté, a velmi zvolna vaříme asi 3-4 hodiny. Podle potřeby doléváme vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!