Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí smetanová paštika s brandy

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejeme máslo ( 25 g ), přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a za stálého míchání je opečeme, až cibule změkne. Přidáme játra a za stálého míchání opékáme asi minutu. Přilijeme brandy a povaříme další minutu. Játrovou směs dáme do mixéru, přidáme nakrájené studené máslo a smetanu, osolíme, opepříme a vše rozmixujeme na hladkou hmotu. Rozmixovanou hmotu propasírujeme přes sítko a naplníme ji do jednoporcových keramických misek. Vložíme je do chladničky a necháme ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |30. ledna 2014
vypadá to báječně, ukládám :) Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
kymlal |30. prosince 2013
dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!