Staňte se našimi fanoušky na:

skvělá paštika z kuřecích jatýrek

Autor receptu: EvaV (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

na lžíci sádla orestujeme cibuli, přidáme na kousky nakrájená kuřecí (nebo krůtí) jatýrka, osolíme, okořeníme a dusíme do změknutí , přidáme na zjemnění lžíci másla a ponorným mixerem rozmeleme a vložíme do misky, po vychladnutí konzumujeme nejlépe s teplou bagetkou. Jako obměnu lze přidat i zbytek pečeného nebo vařeného kuřecího masa a na kousky povařené kůže z bůčku (poměr 1 díl jater, 1/4 dílu masa, 1/4 dílu kůže) - vše mak mixujeme i s játry

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |29. řijna 2014
dělávám obdobně, miluj domácí paštiky :-) 1++++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!