Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skelet se solí, celým pepřem a libečkem vaříme v tlakovém hrnci asi 30 minut. Listy špenátu rozmixujeme s vejcem, solí, pepřem, česnekem a mlékem. Poté vmícháme tolik mouky, aby vzniklo husté těstíčko. Ve vývaru uvaříme zeleninu a poté špenátové těstíčko stěrkou protlačíme přes síto s velkými oky a povaříme asi 5 minut. Do polévky přidáme obrané maso, petrželku, necháme přejít varem a odstavíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |26. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!