Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí kůže s okurkou

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kůže nejdřív uvařte v mírně osolené vodě, vařte maximálně 1/2 hodiny, kůže nesmí být příliš měkké, rozvařené. Vychladlé kůže a okurku nakrájejte na jemné nudličky a dejte je do mísy. Přidejte prolisovaný česnek (kůže s okurkou ho snesou větší množství). Pak si připravte zálivku (sójová omáčka, cukr, ocet, olej) a přelijte jím směs v míse, zamíchejte a pokud nic nechybí, můžete podávat jako předkrm, sytý salát nebo pikantní pohoštění k pivu a vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!