Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře pod čokoládovým přelivem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji orestujeme nasekanou cibuli, přidáme 10 g hořké čokolády a promícháme. Přidáme ještě lžičku cukru, lžičku skořice a 120 ml slepičího vývaru s 1 lžičkou rajčatového protlaku. Povaříme asi 20 minut. Podáváme s kuřecími prsíčky orestovanými na oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |7. prosince 2013
tak tohle bych asi nedal Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!