Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na tatarské omáčce

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslem vymažeme zapékací misku, dno poklademe bohatě plátky cibule, pak kousky kuřecích prsou /, okořeníme solí a kořením dle vašich zvyklostí /pepř,bylinky/. Kuřecí maso zalijeme malou sklenkou tatarské omáčky. Nakonec vše poklademe plátky eidamu/. Troubu rozehřejeme na 250 stupňů - misku zakryjeme shora alobalem, pečeme cca 20 minut- pak odděláme alobal a ještě chvilku zapékáme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. řijna 2014
ukládám Odpovědět
Linda |4. června 2013
zkusím Odpovědět
eviti |25. května 2013
PB - středně velkých cibulí, ale pokud cibuli zrovna nemáte ráda tak můžete dát míň cibulí a více bylinek co vám chutnají. Toto jídlo může chutnat podle toho jaké bylinky přidáte pokaždé jinak :) Odpovědět
Trudka4 |25. května 2013
waw, vážně tam musí jít 5 cibulí ? Odpovědět
lucikpucik |24. května 2013
zkusím Odpovědět
Márč |16. května 2013
super recept, ukkládám a vyzkouším..:-) Odpovědět
JanaB |15. května 2013
dobrota Odpovědět
junkie09 |14. května 2013
zajímavé, díky za tip Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
Petruna |9. května 2013
Určitě výborné :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!