Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře floretinské

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílým vínem a citrónovou šťávou, nakonec přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsi vložíme porce kuřete a necháme nejlépe přes noc odležet v chladu. Dbáme aby maso bylo směsí dobře pokryto. Před přípravou maso osušíme, obalíme v hladké mouce a rozšlehaném vajíčku, které lehce osolíme a opepříme. V rozehřátém oleji potom všechno osmažíme. Podáváme s bramborem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |15. května 2013
To je možné že je to nevhodná fotka, já jsem jí tam nepřidal. Ale aspoň je to kuře a ne cibule nebo bobkový list. Odpovědět
A |14. května 2013
nevhodná fotka Odpovědět
junkie09 |14. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!