Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře á la bažant od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistěné kuře osolíme, okořeníme, do břišní dutiny vložíme pokrájenou cibuli a lžíci na proužky nakrájené slaniny, zbytek slaniny vyškvaříme. Kuře vložíme na vyškvařenou slaninu, podlijeme je šálkem bujonu a pečeme dozlatova za občasného potírání máslem a obracení. Pečené kuře vyjmeme a naporcujeme. Výpek vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme jí, zalijeme vodou, promícháme a povaříme. Napečenou šťávu seškrábneme a rozvaříme. Porce kuřete podlijeme touto šťávou a podléváme s vařenými prambory, obložené čerstvou zeleninou nebo ovocem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-Suiteki |15. řijna 2013
přidávám k oblíbených a vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!