Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí stehna na slanině na způsob bažanta

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Krůtí stehna protkneme slaninou, osolíme.Na zbytku slaniny a másla osmahneme cibuli a celer, přidáme celý pepř, bobkový list a jalovec, vložíme krůtí stehna, podlijeme vývarem a pod poličkou dusíme.Když je maso měkké, necháme je bez pokličky upéct dozlatova.Maso vybereme, vysmahnutou šťávu zaprášíme moukou, necháme ji zežloutnout, podlijeme vodou, povaříme, přecedíme a přidáme bílé víno. Naporcovaná stehna podáváme obložená pečenými jablky nebo plátky pomeranče, oloupanými a plněnými rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!