Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí stehna na česneku s červeným vínem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí stehna zbavená šlach rozpůlíme na porce. Potřeme česnekem utřeným se solí, obalíme v mouce smíchané s pepřem, paprikou a kari kořením. Na oleji rozškvaříme nakrájenou slaninu, škvarky vyjmeme a na zbylém tuku opečeme porce krůty po všech stranách dozlatova. Polijeme vínem a pečeme doměkka. Když je maso měkké, porce naskládáme do zapékací mísy tak, aby nebyly na sobě. Na každou porci dáme kousek másla. Takto připravené porce krůty dozlatova zapékáme. Podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!