Staňte se našimi fanoušky na:

Krkonošský Černý kuba

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené houby namočíme na 1-2 hodiny do studené vody, propláchneme je a podusíme. Kroupy uvaříme v dostatečném množství osolené vody doměkka. Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme zcezené houby a kroupy.Ochutíme utřeným česnekem,solí,kmínem a majoránkou. Dáme do tukem vytřeného pekáčku a ve vyhřáté troubě zapékáme do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |6. ledna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!