Staňte se našimi fanoušky na:

Křepelky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Křepelky rozpůlíme a osolíme ze všech stran. 2) Připravíme si marinádu - smícháme olej, citronovou šťávu a tymián. 3) Křepelky dáme do marinády přes noc. 4) Hodinu před grilováním křepelky necháme při pokojové teplotě. 5) Grilujeme nejprve ze strany, kde je kůže - aby se zatáhla a podržela šťávu v masu. 6) Negrilujeme příliš dlouho, aby křepelka nebyla vysušená. V průběhu pomazáváme marinádou. 7) Po ugrilování necháme 10 minut odležet, aby se rozprostřela šťáva z masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Křepelky jsem ještě nejedla a popravdě mě to ani moc neláká. Odpovědět
Dessyna |14. srpna 2014
já nevím, asi samá kost, co Odpovědět
sonizna |13. srpna 2014
Křepelky jsou výtečné, když se nevysuší. Je to ale taková "obíračka" - má hodně kostí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!