Staňte se našimi fanoušky na:

Křepelky dušené na víně

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do kastrolu dáme máslo, nakrájenou cibuli, nakrájené žampiony a petrželku. Křepelky osolíme, opepříme a vložíme do kastrolu. Asi 10 minut opékáme. Pak je zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a sklenkou vína a dusíme doměkka. Jako přílohu podáváme rýži nebo makarony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!