Staňte se našimi fanoušky na:

Křepelčí vejce v kořeněné omáčce

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpůlená vejce spolu s ředkvičkou rozložíme do misek a přelijeme omáčkou, kterou jsme si připravili smícháním smetany, koření a šťávy z citronu. Nakonec ozdobíme nasekanou roketou nebo rukolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

+Bábrle+ |15. března 2013
Opět recept s křepelčími vejci - to je pro ty, kteří je upřednostňují před slepičími. Jinak je lze samozřejmě slepičími nahradit, rozdíl vlastně není ani v cholesterolu - na 100g mají stejně. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!