Staňte se našimi fanoušky na:

Krémová hrášková polévka

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle lehce osmažte hrášek. Dejte část hrášku stranou a na zbytek nasypte trochu hladké mouky. Důkladně jej promíchejte a přidejte do hrnce s vývarem. V něm hrášek pořádně rozmixujte do hladka. Na menším plameni začněte vývar s hráškem vařit a podle chuti okořeňte. Nakonec přidejte smetanu a nasypte do polévky hrášek, který jste si předtím dali stranou. K polévce doporučuji podávat topinku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!