Staňte se našimi fanoušky na:

Krémová čočková polévka po francouzsku

Autor receptu: xxLucix (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Minimálně na dvě hodiny namočíme čočku. Slijeme a společně s mrkví, cibulí, bobkovým listem, tymiánem a kuřecím vývarem, ji dáme do hrnce. Pod poklicí vaříme do měkka Vyjmeme bylinky a vše rozmixujeme na krém, který pomalinku zahříváme. Dle chuti opepříme a osolíme. Mezitím na pánvičce na oleji osmažíme po obou stranách kolečka klobásky. Polévku podáváme v miskách. Nahoru poskládáme plátky klobásky a dokola ji pokapeme olejem z pánvičky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
miuka |16. května 2013
je jedno jaká čočka? klasická, červená...? Odpovědět
eviti |14. května 2013
krásná fotka -v yzkouším Odpovědět
pajunc |8. dubna 2013
bezva inspirace :-) Odpovědět
Jirinaja |13. března 2013
tak tu neznám, vyzkouším Odpovědět
jola |13. března 2013
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!