Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na víně s rajčaty

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smísíme ocet, víno a utřený česnek. Porce masa opepříme a dáme na 3 hodiny marinovat. Mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Spařená, oloupaná a vydlabaná rajčata nadrobno nakrájíme. Maso vyjmeme, osušíme a podusíme. Do kastrolu dáme zeleninu a podusíme. Přilijeme třetinu marinády a povaříme na prudkém ohni. Vrátíme maso, přidáme zbytek marinády a dusíme na mírném ohni. Pak přidáme bylinky a kapary. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |9. listopadu 2014
ano 1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!