Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na hořčici

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králík, sůl, plnotučná hořčice, máslo, citrón, necelá rovná lžíce hladké mouky, 1/8 l smetany Postup přípravy Králíka naporcujeme, potřeme hořčicí, osolíme a v pekáčku vymazaném máslem dáme péct. Během pečení podléváme horkou vodou, králíka potíráme máslem a před dopečením i citrónovou šťávou se špetkou strouhané kůry. Maso, upečené dočervena, vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, poprášíme moukou, rozmícháme, podlijeme vodou (nebo můžeme i bílým vínem) a povaříme. Vmícháme smetanu a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |11. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Linda |11. července 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Občas jsme ho mívali od švagra, teď domácího ušáčka neseženu. Odpovědět
Jirinaja |13. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.remkova.7 |13. března 2013
Taky už jsem dělala něco podobného. Jen kdyby byla možnost vždycky sehnat domácího ušáčka:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!