Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na bílém víně

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králíka naporcujeme, osolíme a posypeme mletým zázvorem a oreganem. Na oleji osmahneme slaninu, vložíme porce králíka a po obou stranách je opečeme a následně vyjmeme. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a necháme ji ve výpeku zpěnit. Porce králíka vložíme zpět, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vývarem. Před koncem dušení maso vyjmeme a přilijeme smetanu rozmíchanou s moukou. Dochutíme citronovou šťávou a solí a krátce povaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!