Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí zadek na smetaně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králičí zadek protkneme slaninou a osolíme. Do pekáčku dáme zbytek slaniny, máslo, cibuli, nakrájenou petržel a celer, přidáme koření, opečeme králíka a podusíme bez pokličky. Maso vyjmeme, naporcujeme, šťávu vysmahneme do tuku, zaprášíme moukou, přidáme smetanu a povaříme. Zhoustlou omáčku procedíme na porce masa. Podáváme s jemným knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!