Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí řízek na pomerančích a pivu

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králičí řízky protkneme pomerančem, kůru necháme do základu.Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet.Na tuku zpěníme cibuli, zalijeme pivem, přidáme rozmarýn a pomerančovou kůru.Povaříme.Do základu vložíme řízky, které dusíme doměkka.Měkké vyjmeme i s pomerančovou kůrou.Základ zahustíme smetanu, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku. Povaříme a procedíme. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!