Staňte se našimi fanoušky na:

Kořeněná cibulačka

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli lehce seříznout u kořínků, ale jen tak, aby držela pohromadě, z druhého konce ji naříznout do kříže. V hrnci rozehřát olej, vložit cibuli a jemně usekanou chilli papričku, osmahnout ze všech stran a cibule přihrnout ke straně. Tuk zaprášit paprikou a kurkumou, nechat krátce zpěnit a zalít vývarem, přivést k varu a povařit mírným varem asi 20 minut, dokud cibule nezměknou. Před koncem varu přilít brandy a polévku podle potřeby dochutit solí, worcestrem a pepřem. Při podávání dát do každé misky jednu cibuli a přelít ji vroucím vývarem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!