Staňte se našimi fanoušky na:

Koláč s jehněčím ragú

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: 3-4 porce
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 30 min.
Vaření: 2 hod. 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Nahrubo nakrájejte cibuli a nechte zpěnit na oleji. Přidejte maso a zprudka restujte, dokud se neodpaří všechna voda, kterou maso pustilo. Osolte, opepřete, přidejte nahrubo nastrouhané mrkve a koření. Nechte ještě chvilku orestovat, vmíchejte rajčatovou passatu, oregáno, rozinky a nasekané kešu.
  2. Dejte přiklopené do trouby a za občasného promíchání nechte 2 hodiny dusit při teplotě 170°C.
  3. Nakrájejte cukety na kolečka z obou stran osolte a nechte 10 minut vypotit - osušte.
  4. Dortovou formu prům. 22-24 cm vymažte máslem a vyložte filo těstem. Do něj navrstvěte jehněčí ragú a cukety, pak nechte ještě 20 minut zapéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!