Staňte se našimi fanoušky na:

Knedlík ala vídeňský

Autor receptu: Pavluška (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rohlíky nakrájím na kostky a nechám mírně oschnout, do změklého másla vmíchám žloutky, sůl, pak naředím mlékem, z bílků se špetkou soli ušlehám tuhý sníh, rohlíky promíchám se směsí, přdám hrst sekané petrželové nati a libečku, dám bílkový sníh, prosypu moukou a perníkem.Z těsta v míse rychle vytvořím bochánek, vyklopím na potravinovou fólii, vytvaruji knedlík, pořádně utáhnu, konce také a ještě zavážu nití. Vložim do vroucí vody, vařit asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |27. prosince 2013
zajímavé Odpovědět
b* |20. června 2013
luxusní Odpovědět
JanaB |18. června 2013
Vyzkouším, 1+. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!