Staňte se našimi fanoušky na:

Kmínový chleb těsto z domácí pekárny

Autor receptu: ZDENKA :-) (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekárny dáme vše tekuté + drcený kmín a potom dáme mouku do jednoho rohu sůl a do druhého rohu dáme cukr a do prostřed do mouky udělám důlek a dáme kvasnice zahrnu a zapnu program příprava těsta .Potom dáme vytvarovaný chleba na plech vyloženým pečícím papírem prvních cca 15 minut pečem na 250 ° C podle toho jakou chcete mýt kurku ale radši hlídat každá trouba peče jinak potom potřem osolenou vodou a stáhneme na 50 stupnů a pečem hodinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|6. května 2014
vyzkouším 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!