Staňte se našimi fanoušky na:

Karlovarský guláš podle Václava

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • masový vývar
  • 1 lžička máslo
  • 1 lžička mletá paprika sladká
  • zadní, 400 g hovězí
  • 20 g mouka hladká
  • 40 g sádlo
  • 31%, 2 dl smetana
  • 1 ks cibule

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky.Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli,přidáme maso a opečeme.Zaprášíme mletou červenou paprikou,podlijeme masovým vývarem,osolíme,zahustíme nasucho osmahnutou moukou a udusíme do měkka.Nakonec přimícháme máslo zjemněné smetanou. Podáváme s knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!