Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z mletého masa plněné vejci

Autor receptu: michka (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rohlíky nakrájíme na plátky, dáme do misky, zalijeme mlékem a necháme dobře vsáknout. Obě mletá masa dáme do mísy, přidáme namočené rohlíky, 1 vejce, sůl, koření, citronovou kůru a vše dobře promícháme. Hmotu rozdělíme na 4 díly. Do každého dílu zabalíme jedno oloupané uvařené vejce a snažíme se přitom zachovat tvar vejce. Hotové karbanátky potřeme rozšlehaným vejcem a obalíme je ve strouhance. Smažíme je zvolna ve vyšší vrstvě tuku (oleje). Hotové odložíme na ubrousek nebo kuchyňský papír, abychom odsáli přebytečný tuk. Servírujeme na míse vyložené listy hlávkového salátu. Podáváme s různě upravenými bramborami, pikantními studenými omáčkami a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnn Odpovědět
michka |12. června 2014
nnnnnnnnnnnnnn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!