Staňte se našimi fanoušky na:

Kapřík na pivu

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme, štědře posypeme drceným kmínem, pepřem a paprikou a naskládáme ho do máslem vymazaného pekáčku kůží dolů. Slaninu nakrájíme na kousky, česnek na plátky a cibuli na půlkolečka. Vše nasypeme na rybu a navrch položíme kousíčky másla. Nakonec vše podlijeme pivem a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme, až je směs na kaprovi zlatavá a pivo se skoro vypeče. Nejlepší příloha je čerstvý chléb a sklenice piva :o).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |14. června 2016
Udělal jsem a vynikající Odpovědět
eviti |15. července 2013
super Odpovědět
jobovab |14. července 2013
dobré Odpovědět
johny |13. července 2013
pěkný Odpovědět
Anna1960 |13. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!