Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr pečený se žampiony

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Po chvilce osušíme, osolíme, poprášíme moukou, opečeme po obou stranách na oleji a přendáme do opekáčku. Olej z pánvičky slijeme, přilijeme vodu a za stálého míchání odvaříme šťávu připečenou na pánvičce; nalijeme ji na porce kapra, přidáme žampiony pokrájené na plátky a osmažené na másle, porce kapra pokapeme smetanou a upečeme doměkka. Podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží a zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!